Just Nu - Mitt i Livet

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Anna - 11 september 2012 08:32

Nu har vi lagt ett brev på lådan hos ena nya grannen, där vi talar om att vi inte uppskattar att hans hund/hundar skäller oavbrutet från 20-tiden fram till 00.

De började skälla precis när Vincent lagt sig och vi hade satt på en film. Igår var väl dessutom årets varmaste dag och det gick alltså inte att ha fönstret öppet, för precis bakom vårat hus sprang en hund runt i trädgården och skällde, medan en annan satt inne i fönstret och gapade tillbaka. Vid halv elva ringde Tomas polisen och gjorde en störningsanmälan, dels för att de skulle kunna kolla om hunden var ok, och dels för att se om det kanske hade hänt ägaren något. Vid kvart i elva ledsnade en annan granne och sköt in en raket i trädgården. Då blev det tyst - en stund... Sen kom nån och röt i åt hunden vid tolvtiden (kanske husse som kom hem?) och efter det hörde vi inget mer.

Stackars grannar som skulle upp och jobba i morse, det skulle ju inte vi som tur var. Och stackars vovven som var helt sönderstressad, och sprang fram och tillbaka i fyra timmar och skällde...

Ovido - Quiz & Flashcards